Textielposter

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Textielposter met beukenhouten stokken en lederlook ophangtouwtje van je eigen favoriete foto.
Bij bijzondere instructies lees je hoe de foto aan te leveren.
De levertijd van dit produkt is ca. 7 werkdagen.

Productinformatie

De textielposters zijn inclusief beukenhouten stokken. Deze worden zowel onder als boven in een tunnel bevestigd. De platte tunnelmaat van de textielposter is 4 cm. De tunnel is afgewerkt met een stiknaad van wit of zwart garen, kies zelf wat het beste bij jouw ontwerp past.


De zijkanten van textielposters zijn lasergesneden voor een strakke afwerking en om rafelen te voorkomen. Het touwtje voor het ophangen heeft een lederlook en wordt los meegeleverd. Schaf zelf schroeven voor de wandbevestiging aan.
Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Onze meest gebruikte standaardformaten zijn 45x45 cm. / 60x40 cm. / 60x80 cm.
Ben je op zoek naar een afwijkend formaat, neem dan contact op via mail, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Productdetails

Created with Sketch.

De foto wordt geprint op een polyester stof met een katoenen uitstraling. Dit zorgt voor een stoere look en feel.  De fijne draden in de stof zorgen een soepele valling én een haarscherpe print. 

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Stuur je foto in een hoge resolutie naar info@apzeef.nl met een duidelijke vermelding van je naam en bestelnummer. Je ontvangt dan voor productie nog een digitale proef ter controle en goedkeuring.